Om La Sirène

Vi er kendt for det traditionelle italienske køkken, den hyggelige atmosfære & den gode beliggenhed på Nyhavns solside.

 

Hos Restaurant La Sirène kan der nydes italienske specialiteter i sydlandske omgivelser 13 timer om dagen - året rundt. 

Selskaber:
Her er rum for både store og små, hvad enten det drejer sig om firmafester, barnedåb, bryllupper, julefrokoster eller nytårsfester.

Restaurant La Sirène breder sig over 2 etager og er velegnet til selskaber og arrangementer. Vi har en hyggelig stueetage med plads til ca. 30 gæster, samt en rummelig 1. sal med plads til over 60 gæster.

Derudover har vi hele sommeren plads til 46 gæster på vores hyggelige terrasse, hvor man har udsigt ud over havnen. Der er parasoller med varmelamper, så man kan sidde ude hele sommeren.

Vi sammensætter gerne specielle menuer efter gæsternes egne ønsker. Det kræver blot en enkelt opringning på telefon 33 32 71 02. Herfra bliver der sørget for at forberedelserne og opvasken er klaret.

Betaling:
Vi tager imod følgende kreditkort:
American Express, Diners Club, Eurocard, Mastercard, VISA og Dankort. 

Prisniveau:
Hovedretter: 75 - 239 kr.
Vin: 189 - 699 kr.

Du finder os her

Vi bor i Nyhavn, tæt ved Kongens Nytorv og Strøget. Det er praktisk, hvis man skal videre enten i byen, Det Kongelige Teater, Operaen eller måske en tur ud for at se den lille havfrue på Langeliniekajen.

Restauranten ligger i en af de gamle gule karakteristiske ejendomme i bunden af Nyhavn.

Det er let at komme til og fra Restaurant La Sirène. Adskillige busser kører fra Hovedbanegården til enten Kongens Nytorv eller direkte til Nyhavn. Også kanalbådene lægger til i Nyhavn i sommerhalvåret.

img-04

Selskaber & arrangementer

Vi modtager gerne selskaber & arrangementer. Kontakt os for et møde angående menu & pris.